Εφαρμογή καουτσούκ

- Jul 16, 2020-

Τα προϊόντα από καουτσούκ χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορες πτυχές της βιομηχανίας ή της ζωής. Έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. [1] Το καουτσούκ μπορεί επίσης να χωριστεί σε φυσικό καουτσούκ, γενικό καουτσούκ, καουτσούκ στυρολίου-βουταδιενίου, καουτσούκ νιτριλίου, καουτσούκ σιλικόνης, καουτσούκ βουταδιενίου, καουτσούκ ισοπρενίου, καουτσούκ αιθυλενίου προπυλενίου, καουτσούκ νεοπρενίου.

Πρακτική εφαρμογή: Τα προϊόντα από καουτσούκ λόγω φυσικού καουτσούκ έχουν την παραπάνω σειρά φυσικών και χημικών ιδιοτήτων, ιδιαίτερα την εξαιρετική ανθεκτικότητα, τη μόνωση, το φράγμα νερού και την πλαστικότητα, και μετά από κατάλληλη επεξεργασία, έχει επίσης αντοχή στο λάδι, αντοχή στα οξέα, αντοχή στα αλκάλια και αντοχή στη θερμότητα . , Αντοχή στο κρύο, αντίσταση στην πίεση, αντοχή στη φθορά και άλλες πολύτιμες ιδιότητες, οπότε έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. Όπως μπότες βροχής, σάκοι ζεστού νερού, ελαστικές ταινίες που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή ζωή, γάντια χειρουργού και μεταγγίσεις αίματος που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία ιατρικής και υγείας. διάφορα ελαστικά που χρησιμοποιούνται στη μεταφορά · ιμάντες μεταφοράς, ιμάντες μεταφοράς, γάντια ανθεκτικά σε οξύ και αλκάλια που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία · σωλήνες άρδευσης και αποστράγγισης και σάκοι αμμωνίας που χρησιμοποιούνται στη γεωργία · μετεωρολογικές μετρήσεις Ακουστικά μπαλόνια; εξοπλισμός στεγανοποίησης και αντοχής σε κραδασμούς για επιστημονικά πειράματα. αεροσκάφη, δεξαμενές, πυροβολικό, μάσκες αερίων που χρησιμοποιούνται στην εθνική άμυνα · και ακόμη γίνονται απαραίτητες πρώτες ύλες για εξελιγμένα επιστημονικά και τεχνολογικά προϊόντα όπως πυραύλους, δορυφόρους τεχνητής γης και διαστημόπλοια. Υπάρχουν περισσότερα από 70.000 είδη ειδών από φυσικό καουτσούκ στον κόσμο.

Η εφαρμογή του καουτσούκ μπορεί να είναι μεγάλη σε όλους σχεδόν τους τομείς της εθνικής οικονομίας. Κλείστε τους συνδέσμους με όλα τα κοινωνικά στρώματα.